Bert van der Kroft fietst voor Future Kids Ghana


In April 2014 start Bert van der Kroft met zijn bijzondere reis naar Thailand. Waar anderen het vliegtuig nemen vanaf Amsterdam om in 11 uurtjes te landen in Bangkok kiest Bert ervoor om de fiets te pakken. In totaal legt hij zo’n 17.000km af door landen waar wij vaak alleen maar van gehoord hebben.

En wat het nog meer bijzonder maakt is dat Bert niet alleen voor zichzelf fietst maar ook nog twee goede doelen aan zijn reis verbonden heeft. Eén van die doelen is het Tetanus project van de Kiwanis dat beoogd de ziekte Tetanus de wereld uit te helpen. En het andere doel zijn wij, Future Kids Ghana, en dan met name het project in Jei-Krodua.

Wij zijn erg blij dat Bert zijn fietsreis aan ons heeft verbonden en wensen hem heel veel succes en vele kilometers fietsplezier!

Op zijn website vindt je meer informatie over deze bijzondere reis.

Screenshot 2014-02-08 11.49.15

Laat bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>