Stichting Future Kids Ghana officieel geregistreerd


Op 16 mei 2014 was het dan zover en zat het totale bestuur van Future Kids Ghana bij de notaris om de stichting officieel op te richten. Na een periode van voorbereiden en opstarten is het dan zover en is de oprichting een feit.

Sinds vorige week hebben we ook de beschikking over een bankrekening. Nu kunnen we volledig aan de slag en zullen nog meer focus gaan leggen op het binnenhalen van het benodigde geld om ons project in Jei-Krodua te realiseren.

U kunt nu nog makkelijker helpen, Uw donatie kunt u storten op NL59ABNA0497890798

BIC: ABNANL2A

Laat bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>