UPDATE: Project Jei-Krodua Anglican Basic Schools


Dankzij de verschillende donaties die we ontvangen hebben voor het project van Jei-Krodua Anglican Basic Schools is er inmiddels een flinke vooruitgang geboekt in de bouw van het nieuwe school gebouw. Zoals je kunt zien op de foto’s is de fundering gerealiseerd en is men begonnen met het opmetselen van de muren.
Maar we zijn er nog niet en zijn dringend op zoek naar donaties om het project tot een goed einde te helpen. Daarom doen we (nogmaals) een beroep op ons netwerk om aan voldoende funding te komen. We komen voor dit project nog bijna €6000,- tekort. Dat lijkt het hele hoop en dat is het ook. Maar als we allemaal ons steentje bijdragen dan is het zo gerealiseerd en hoeven de kinderen in Jei-Krodua niet meer in de zinderende hitte les te krijgen. Je kunt doneren via de Donatie knop op de project pagina of het direct aan ons overmaken op onderstaand rekeningnummer. Like, tweet of mail dit bericht alsjeblieft zo veel mogelijk door. Alvast ontzettend bedankt, ook namens de kinderen van de school.

BIC: ABNANL2A
IBAN: NL59 ABNA 04978 90798

Laat bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>